Palvelut ja aktiviteetit

Kesä

Lumen ja sään sulettua touko-kesäkuussa avautuvat mahdollisuudet monipuoliseen luontoliikuntaan. Meiltä voit vuokrata esimerkiksi kanootin ja tehdä melontaretken Jerisjärvellä omatoimisesti tai osallistua opastetulle retkelle.
Järjestämme myös opastettuja patikointivaelluksia.
Lue lisää täältä.

Mikäli olet aikeissa vaeltaa Hetta-Pallas-reitin, tarjoamme kuljetuspalveluita. Ennen vaellukselle lähtöä voit yöpyä Keimiölahen Majalla, ja aamiaisen jälkeen auton voi itse kuljettaa päätepisteeseen Pallakselle, josta matka jatkuu Hettaan meidän kyydissä. Maja toimii myös hyvänä päätepisteenä vaellukselle: meiltä saa etukäteen sovittuna päivällistä ja puusaunassa on mukava palautua vaelluksesta.

Valokuvauksen harrastajalle alueemme on mitä sopivin. Kuvattavaa löytyy läheltä ja vähän kauempaa, päivällä ja yöllä. Erityisesti revontulien kuvauksesta kiinnostuneille alueemme on oivallinen vähäisen valosaasteen vuoksi. Tiesitkö, että paras vuodenaika revontulien kuvaamiseen on syksy? Illat ovat jo pimeitä, mutta vielä paljon lämpimämpiä kuin talvella ja revontulien aktiivisuus on huipussaan.

Talvi

Alkutalvella, kun lumi tulee maahan, on mukava liikkua lumikengin tai umpihankisuksilla,
opastetuilla retkillä tai vain tehdä jotain pientä omaan tahtiin.
Meillä majoitut rauhallisessa ympäristössä kauniissa järvi- ja tunturimaisemassa.

Ryhmille tarjoamme talven aktiviteettiohjelmia jotka sisältävät lumikenkäilyä, hiihtoa, poro-ohjelmia,
koiravaljakkoilua, moottorikelkkailua ym. talveen sopivaa toimintaa, ruokailuineen ja saunoineen.

Muonion mainiot ladut ovat puolestaan käytössämme jo alkutalvesta ja iltapimeitä varten löytyy myös valaistuja latuja niitä haluaville. Kauas ei tarvitse lähteä latuja etsimään, sillä ne lähtevät suoraan pihasta.

Myös laduitta hiihdot ja niihin pohjautuvat vaelluksemme vievät oman tien kulkijaa ohjatusti ja opastetusti metsiin, vaaroille, tuntureille.
Lue lisää täältä.